Dhiwek, Jombang

kacamatan ing Kabupatèn Jombang, Indonésia
(Kaelih saka Diwek, Jombang)

Dhiwek iku kacamatan ing Kabupatèn Jombang.[1]

Dhiwek
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiDiwek
Dhiwek kapernah ing Jawa Wétan
Dhiwek
Dhiwek
Dhiwek kapernah ing Indonesia
Dhiwek
Dhiwek
Koordhinat: 7°35′57″S 112°14′06″E / 7.59919°S 112.23501°E / -7.59919; 112.23501Koordhinat: 7°35′57″S 112°14′06″E / 7.59919°S 112.23501°E / -7.59919; 112.23501
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènJombang
Kodhe laladan
administrasi
35.17.08

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.