Domino

Domino iku jinis dolanan kopik generik. Ing Indonésia domina racaké awujud kartu cilik kanthi ukuran 3x5 cm, warna dhasar kuning kanthi gambar ing saben kartu (kopik) endol-endol warna abang kang duwé mupangat kanggo nganti angka. Domino bisa uga awujud kotak-kotak cilik kang bisa dianggo lan ditata lan digawé dolanan yakata ulatangga , dadu lan monopoli.

Domino
Domino ing Kénya