Tuduhaké menu pokok
gasing
Dolanan Dhakon
Dolanan Rubik

Dolanan bisa diartike aktivitas rékréasi kanggo seneng-seneng, ngisi wektu utawa ulah raga. Ana warna-warna dolanan kang bisa dipérang dolanan tradhisional kanggo bocah cilik, dolanan tradhisional kanggo wong diwasa lan dolanan kang migunakaké piranti èlèktronik utawa komputer.

Dolanan kanggo bocahBesut

Dolanan apa waé kang racaké disenengi bocah-bocah? Dolanan tradhisional kanggo bocah cilik jenengé béda-béda saka laladan siji lan laladan liyané. Conto dolanan kanggo bocah-bocah antarané:

Dolanan kanggo wong diwasaBesut

Dolanan komputer (game)Besut

  • Dolanan vidéo gamé
  • Dolanan komputer