Durèn, Bandhungan, Semarang

désa ing Indonésia

Durèn iku désa ing Kacamatan Bandhungan, Kabupatèn Semarang, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Sadurungé pamekaran wewengkon kacamatan Bandhungan désa iki kalebu wewengkon kacamatan Ambarawa.[1]

Durèn
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènSemarang
KacamatanBandhungan
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

RujukanBesut

Deleng ugaBesut

Pranala njabaBesut