Tuduhaké menu pokok
Dunungé Edinburgh ing Sekotlan.

Edinburgh iku kutha karajan lan kutha gedhé dhéwé kapindho ing Sekotlan. sing ndunungi watara 450.000 jiwa (2002). Kutha iki dumunung ing pasisir wétan tanah cendhèk tengah Sekotlan. Kutha iki wis dadi kutha krajan Sekotlan wiwit taun 1437 lan minangka papan Eksekutif Sekotlan.

Kutha kembarBesut

Edinburgh duwé gayutan kutha kembar karo sawetara kutha ing Éropah lan donya.

Pranala njabaBesut