Kyiv

(Kaelih saka Kiev)

Kiyèf[1] (Kyiv, basa Ukraina: Ки́їв) iku kutha krajan Ukraina. Tembung Kiyèf asal saka basa Ruslan déné tembung Kyiv asal saka basa Ukraina.

Abbey St. Michael

Kutha iki kang ndunungi watara 2,6 yuta jiwa.

Greja Sofia ing Kyiv minangka warisan donya kang dilindhungi déning UNESCO wiwit taun 1990.

Pranala njabaBesut

Cithakan:Kutha krajan ing Éropa


  1. Kajawen Balai Pustaka 1937 11 1666, kaca 1423