Elinor Ostrom (lair 7 Agustus 1933; umur 86 taun) punika satunggiling ahli pulitik saking Indiana University, Amérikah Sarékat ingkang dipuwara-waraaken minangka panampi Bebungah Nobel babagan Ékonomi taun 2009 sesarengan kaliyan Oliver E. Williamson kanggé analisis ékonominipun gegandhèngan kaliyan kapamaréntahan lan sistem kapemilikan kolèktif.

Elinor Ostrom
New institutional economics
Lair (1933-08-07) Agustus 7, 1933 (umur 86)
KawarganegaranCithakan:Country data Amérikah Sarékat
BidangÉkonomi Publik

RéferènsiBesut

Pranala njawiBesut