Elinor Ostrom

Elinor Ostrom (lair 7 Agustus 1933; umur 87 taun) punika satunggiling ahli pulitik saking Indiana University, Amérika Sarékat ingkang dipuwara-waraaken minangka panampi Bebungah Nobel babagan Ékonomi taun 2009 sesarengan kaliyan Oliver E. Williamson kanggé analisis ékonominipun gegandhèngan kaliyan kapamaréntahan lan sistem kapemilikan kolèktif.

Elinor Ostrom
New institutional economics
Nobel Prize 2009-Press Conference KVA-30.jpg
Elinor Ostrom (2009)
Lair (1933-08-07) Agustus 7, 1933 (umur 87)
Kawarganegaran Amérika Sarékat
BidangÉkonomi Publik

RéferènsiBesut

Pranala njawiBesut