Emprit Abuntut Bedhug (Buku)

(siji paribasan Basa Jawa).

Emprit Abuntut Bedhug
Emprit abuntut bedhug.jpg
PanganggitSuparto Brata
NagaraIndonésia
BasaJawa
GènreRoman
Pangecapan•Yogyakarta: Penerbit Narasi
Kala babar
2007
Kacakaca

Emprit Abuntut Bedhug, iku karya sastra abasa Jawa anggitan Suparto Brata kang kababar ing taun 2007.

SinopsisBesut

Dinané malem Jumuwah, Jarot numpak pit ngliwati praliman Blawuran Surabaya, dumadakan srèmpètan karo sepédhahé cah wadon. Ana kanthong kang mencelat saka setang sepédhahé cah wadon mau. Dijupuk Jarot, banjur diulungake marang kang duwé. Nanging bocahé malah nampik kipa-kipa, jaré dudu kanthongé. Apa isi kanthong iku mau?

Karya Suparto Brata liyanéBesut

Buku-buku sastra Jawa lan [[Basa Indonésia kang katulis antarané:

Basa JawaBesut

Basa IndonésiaBesut

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut