Donyane Wong Culika

Donyane Wong Culika, iku karya sastra abasa Jawa anggitan Suparto Brata kang kababar ing taun 2004.

Donyane Wong Culika
Donyane wong culika.jpg
PanganggitSuparto Brata
NagaraIndonésia
BasaJawa
GènreRoman
Pangecapan•Yogyakarta: Penerbit Narasi
Kala babar
2004
Kacakaca
ISBN979-7564-54-1

SesirahBesut

  • Donyane Wong Culika

PanganggitBesut

PenerbitBesut

Tahun MetuBesut

KatranganBesut

Novèl iki naté éntuk Bebungah Sastra Rancage. Isiné wujud carita telung paraga kang béda lagak lan caritané. Kateluné kasèrèt ing kaanan kang padha nanging béda cara caritané.

  • Kasminta (kaca 1-115)
  • Tukinem (kaca 116-252)
  • Pratinah (kaca 253-535)

Karya Suparto Brata liyanéBesut

Buku-buku sastra Jawa lan basa Indonésia kang katulis antarané:

Basa JawaBesut

Basa IndonésiaBesut

KatalogBesut

ISBN 979-7564-54-1