Lelakone Si lan Man

Lelakone Si lan Man, iku karya sastra abasa Jawa anggitan Suparto Brata sing kababar ing taun 2005.

Lelakone Si lan Man
Lelakone Si lan Man.jpg
PanganggitSuparto Brata
NagaraIndonésia
BasaJawa
GènreRoman
Pangecapan•Yogyakarta: Penerbit Narasi
Kala babar
2005
Kacakaca

SinopsisBesut

Buku iki isiné kumpulan carita cekak kang dianggit déning Suparto Brata ing warsa 1960-2003. Kabèhé ana 20 carita kang wis tau dipacak ing sadengah kalawarti basa Jawa. Lelakone Si lan Man iki kapacak ing urutan sawelas (11) lan naté dipacak ing Kalawarti Jaya Baya kanthi sesambungan ing tanggal 1, 8, 22, Maret 1987.

Karya Suparto Brata liyanéBesut

Buku-buku sastra Jawa lan Basa Indonésia kang katulis antarané:

Basa JawaBesut

Basa IndonésiaBesut

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut