Endhog puyuh

Endhog puyuh minangka salah sawijining endhog unggas dianggep enak banget ing pirang-pirang jagad,  kalebu Asia, Eropa, lan Amerika Utara. Ing masakan Jepang, kadang-kadang digunakake mentah utawa dimasak kaya tamago ing sushi lan asring ditemokake ing panganan bento .

Galet kentang, disajekake nganggo endhog puyuh.