Enebakk

Enebakk punika dhusun ingkang kapernah ing praja Nurwègen.

Enebakk
Désa ing Nurwègen
Norske landsdeler H.png
Negara Norway
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)

Uga delengenBesut

RéferènsiBesut