Faradilla Sandy

Faradilla Sandy (lair ing Jakarta, 30 Juni 1966; umur 56 taun) iku pemeran Indonésia sing misuwur nalika taun 1970-an. Faradilla wiwit ditepungi liwat filem Ratapan Anak Tiri nalika taun 1974 sing dijurung déning aktris misuwur ing jaman iku kaya ta Tanty Yosepha lan Sukarno M. Noor sing disutradarai déning bapakné dhéwé ya iku Sandy Suwardi Hassan. Sawisé diwasa, dhèwèké ngilang saka donya pafileman nasional.

Faradilla Sandy
Pakaryanaktor

BebungahBesut

Faradila Sandy ngraih bebungah aktris bocah paling apik saka PWI nalika taun 1974-1975.[1]

FilmografiBesut

Cathetan sikilBesut

  1. Laman Ratapan dan Rintihan, diaksès pada 14 Juli 2010

Pranala njabaBesut