Flora punika dhusun ingkang kapernah ing praja Nurwègen.

Flora
Désa ing Nurwègen
Gendéra Flora
Gendéra
Coat of arms of Flora
Coat of arms
Nagara Nurwègen
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)

Uga delengenBesut

RéferènsiBesut