Tuduhaké menu pokok

Fruška Gora (Aksara Sirilk Serbia: Фрушка гора, Basa Hungaria: Tarcal, Latin: Alma Mons) iku sawijining gunung ing sisih lor Syrmia, Serbia, kadhangkala diarani uga the Jewel of Serbia amarga alam lan pemandangané sing éndah. Sapérangan cilik gunung iki ing sisih kulon kalebu wewengkon Kroasia.

Национални парк Фрушка гора
Fruška Gora National Park
IUCN kategori II (taman nasional)
PernahSerbia
Kutha cedhak dhéwéNovi Sad
Laladan255 km²
Dikukuhaké1960

RujukanBesut


Pranala njabaBesut