Phaeophyta iku uga mau Ganggang soklat. Ganggang soklat iku éwoning Protista mèmper tuwuhan kang lumrahé duwé sèl akèh utawa multisèlulèr kang duwé pigmén soklat (fukosantin) kang dhominan. Ganggang soklat uga duwé klorofil a lan klorofil b.

Macrocystis pyrifera

RujukanBesut

Pranala njabaBesut