Gayamprit, Klathèn Kidul, Klathèn

désa ing Indonésia

Gayamprit iku kalurahan ing Kacamatan Klathèn Kidul, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Gayamprit
Kalurahan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGayamprit
Gayamprit kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Gayamprit
Gayamprit
Gayamprit kapernah ing Jawa Tengah
Gayamprit
Gayamprit
Gayamprit kapernah ing Indonésia
Gayamprit
Gayamprit
Koordhinat: 7°42′18″S 110°35′32″E / 7.70506°S 110.59236°E / -7.70506; 110.59236Koordhinat: 7°42′18″S 110°35′32″E / 7.70506°S 110.59236°E / -7.70506; 110.59236
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanKlathèn Kidul
Kodhe laladan
administrasi
33.10.26.1009

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)