Gedhongjetis, Tulung, Klathèn

désa ing Indonésia

Gedhongjetis iku désa ing Kacamatan Tulung, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Gedhongjetis
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGedongjetis
Gedhongjetis kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Gedhongjetis
Gedhongjetis
Gedhongjetis kapernah ing Jawa Tengah
Gedhongjetis
Gedhongjetis
Gedhongjetis kapernah ing Indonésia
Gedhongjetis
Gedhongjetis
Koordhinat: 7°36′10″S 110°37′38″E / 7.60286°S 110.62726°E / -7.60286; 110.62726Koordhinat: 7°36′10″S 110°37′38″E / 7.60286°S 110.62726°E / -7.60286; 110.62726
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanTulung
Kodhe laladan
administrasi
33.10.19.2008

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)