Gemampir, Karangnangka, Klathèn

désa ing Indonésia

Gemampir iku désa ing Kacamatan Karangnangka, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Gemampir
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGemampir
Gemampir kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Gemampir
Gemampir
Gemampir kapernah ing Jawa Tengah
Gemampir
Gemampir
Gemampir kapernah ing Indonésia
Gemampir
Gemampir
Koordhinat: 7°38′58″S 110°32′46″E / 7.64946°S 110.54616°E / -7.64946; 110.54616Koordhinat: 7°38′58″S 110°32′46″E / 7.64946°S 110.54616°E / -7.64946; 110.54616
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanKarangnangka
Kodhe laladan
administrasi
33.10.10.2011

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)