Gerbasari, Samigaluh, Kulon Praga

désa ing Indonésia

Gerbasari iku désa ing Kacamatan Samigaluh, Kabupatèn Kulon Praga, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Gerbasari
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGerbosari
Gerbasari kapernah ing Kabupatèn Kulon Progo
Gerbasari
Gerbasari
Gerbasari kapernah ing Ngayogyakarta
Gerbasari
Gerbasari
Gerbasari kapernah ing Indonesia
Gerbasari
Gerbasari
Koordhinat: 7°40′14″S 110°10′24″E / 7.67065°S 110.17326°E / -7.67065; 110.17326Koordhinat: 7°40′14″S 110°10′24″E / 7.67065°S 110.17326°E / -7.67065; 110.17326
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènKulon Praga
KacamatanSamigaluh
Kodhe laladan
administrasi
34.01.11.2005

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.