Glagah, Banyuwangi

kacamatan ing Kabupatèn Banyuwangi, Indonésia

Glagah iku kacamatan ing Kabupatèn Banyuwangi.[1]

Glagah
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGlagah
Glagah kapernah ing Jawa Wétan
Glagah
Glagah
Glagah kapernah ing Indonésia
Glagah
Glagah
Koordhinat: 8°12′30″S 114°18′19″E / 8.20822°S 114.30518°E / -8.20822; 114.30518Koordhinat: 8°12′30″S 114°18′19″E / 8.20822°S 114.30518°E / -8.20822; 114.30518
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBanyuwangi
Kodhe laladan
administrasi
35.10.15

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)