Gondhang, Kebonarum, Klathèn

Gondhang iku désa ing Kacamatan Kebonarum, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Gondhang
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGondang
Gondhang kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Gondhang
Gondhang
Gondhang kapernah ing Jawa Tengah
Gondhang
Gondhang
Gondhang kapernah ing Indonésia
Gondhang
Gondhang
Koordhinat: 7°42′47″S 110°34′05″E / 7.71318°S 110.56806°E / -7.71318; 110.56806Koordhinat: 7°42′47″S 110°34′05″E / 7.71318°S 110.56806°E / -7.71318; 110.56806
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanKebonarum
Kodhe laladan
administrasi
33.10.07.2001

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)