Granting, Jaganalan, Klathèn

Granting iku désa ing Kacamatan Jaganalan, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Granting
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGranting
Granting kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Granting
Granting
Granting kapernah ing Jawa Tengah
Granting
Granting
Granting kapernah ing Indonésia
Granting
Granting
Koordhinat: 7°42′24″S 110°33′00″E / 7.70653°S 110.54992°E / -7.70653; 110.54992Koordhinat: 7°42′24″S 110°33′00″E / 7.70653°S 110.54992°E / -7.70653; 110.54992
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanJaganalan

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)