Groat

Groats (utawa ing sawetara kasus, "woh wohan beri") sing hulled kernels saka macem-macem sereal pari-parian, kayata oat, gandum, Rye, lan gandum . Groats sing kabèh pari-parian sing kalebu ing kuman sereal lan-sugih serat bran bagean saka gandum, sarta endosperm (kang produk biasanipun saka panggilingan ).Groat uga bisa diprodhuksi saka wiji pseudocereal kayata soba .

Groats
Kasza jeczmienna 02.jpg
Barley groats
JinisWhole grain
Woworan pokokany grains such as oats, wheat, barley, millet or rye etc.
VariasiBulgur
Buku masakan: Groats  Médhia: Groats

ReferensiBesut