Tuduhaké menu pokok

Guardians (Rusia: Защитники Zaschitniki) punika filem superhero saking Federal Rusia ingkang kadamel ing taun 2017. Filem punika dipunsutradarani sutradara saking Russian-Armenia, Sarik Andreasyan. Ingkang maragani filem punika antawisipun Sebastien Sisak, Anton Pampuchniy, Sanzhar Madiev, Alina Lanina, Valeria Shkirando, lan Stanislav Shirin.[2] Guardians nyariyosaken babagan satunggal tim superhero Soviet ingkang dipunripta samangsa Payudan Adhem. Saben karakter protagonis superpower mratandhani kakiyatan lan tradhisi rakyat Uni Soviet.[3][4][5]

Guardians
Zaschitniki film poster.jpg
Guardians promo poster
DisutradaraniSarik Andreasyan
Diprodhuseri
  • Sarik Andreasyan
  • Gevond Andreasyan
  • Vladimir Polyakov
  • Max Oleinikov
  • Nikita Argunov
Ditulis déningAndrei Gavrilov
Dibintangi
DimusikiGeorgiy Zheryakov
SinématografiMaksim Osadchiy-Korytkovskiy
Dibesut déningGeorgiy Isaakyan
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déningTurbo Films
Tanggal metu
  • 23 Fèbruari 2017 (2017-02-23)
Suwéné
100 menit
NagaraRusia
BasaBasa Rusia
Rantaman$5.4 yuta (320 million RUB)
Kalarisan$4.6 yuta (273 million RUB) [1]

Pandamelan filem punika kawiwitan ing surya 27 April 2015 mundhut papan panggènan ing Moscow, sawatawis pantepan pratélan para paraga kalaksanan sadéréngipun, Panggènan sanès ingkang kaagem minangka pamundhutan gambar antawisipun Moscow Oblast lan Crimean Peninsula, dipunpungkasi ing surya 14 Juli 2015. Setunggalipun filem candkakan kanthi sesirah Guardians 2 sampun karacnang déning Turbo Films.[6][7][8]

LampahanBesut

Kanthi latar wingking Payudan Adhem, satunggalipun organisasi winadi kanthi aran "Patriot" ngempalaken satunggalipun tim saking sapérang superhero, minangka ngupados ngembangaken DNA sekawan pribadi, jumbuh kaliyan gegayuhan saperlu nglindhungi ibu pertiwi saking rongrongan supernatural. Tim punika kalebet sapérang anggota dewan saking Uni Soviet, sawatawis saben tiyang punika ndhelikaken jati dhirinipun.

Ingkang maraganiBesut

  • Sebastien Sisak
  • Anton Pampushniy Sisak
  • Sanzhar Madiev Sisak
  • Alina Lanina Sisak
  • Valeria Shkirando Sisak
  • Vyacheslav Razbegaev Sisak
  • Stanislav Shirin Sisak

RujukanBesut

External linksBesut