Guda, Jombang

kacamatan ing Kabupatèn Jombang, Indonésia
(Kaelih saka Gudo, Jombang)

Guda iku kacamatan ing Kabupatèn Jombang.[1]

Guda
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGudo
Guda kapernah ing Jawa Wétan
Guda
Guda
Guda kapernah ing Indonesia
Guda
Guda
Koordhinat: 7°37′35″S 112°11′58″E / 7.62631°S 112.19952°E / -7.62631; 112.19952Koordhinat: 7°37′35″S 112°11′58″E / 7.62631°S 112.19952°E / -7.62631; 112.19952
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènJombang
Kodhe laladan
administrasi
35.17.02

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.