Gunung Payung, Candhirata, Temanggung

désa ing Indonésia

Gunung Payung iku salah siji désa ing Kacamatan Candhirata, Kabupatèn Temanggung, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1]

Gunung Payung
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTemanggung
KacamatanCandhirata
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

RujukanBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015) - Kementerian Dalam Negeri - Republik Indonesia". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonesia). Dibukak tanggal 2017-10-31.

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut


 

Candhirata, Temanggung, Jawa Tengah

Désa/Kelurahan: Bantir | Batursari | Candhirata | Canggal | Gunung Payung | Kenthèngsari | Krawitan | Lempuyang | Mento | Muneng | Munteng | Ngabéyan | Plasagadhèn | Sidaharja