Gustaaf Willem baron van Imhoff

Gustaaf Willem baron van Imhoff (Leer, Jerman 8 Agustus 1705 - Batavia, 1 November 1750), iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda sing kaping 27. Dhèwèké maréntah antara taun 17431750.

Gustaaf Willem baron van Imhoff

Van Imhoff iku ditepangi amarga sing marahi pecahé karaton Mataram II dadi Surakarta lan Yogyakarta.

Uga delengenBesut