Haruna Kojima
小嶋 陽菜
Haruna Kojima (小嶋陽菜) at Anime Expo 2010.jpg
Haruna Kojima ing konser AKB48, Anime Expo AKB48, Los Angeles, 2010
Pratélan latar wuri
SakaPrefektur Saitama, Jepang
GénreJ-pop
Mangsa akarya1998–2001
2005–saiki
Sing magepokanAKB48, No3b, AKB Idoling!!!, Team Dragon ing AKB48
Sana jaringanSitus resmi

Haruna Kojima (小嶋 陽菜 Kojima Haruna?, lair ing Prefektur Saitama, 19 April 1988; umur 24 taun) ya iku paraga lan penyanyi Jepang anggota grup idola AKB48 Tim A dan unit No3b. Déwéké ya iku siji- sijiné anggota AKB48 kang nyanyi ing sekabéhé singel kang dirilis AKB48.

Pranala njabaBesut