Herøy, Møre og Romsdal

Herøy, Møre og Romsdal punika dhusun ingkang kapernah ing praja Nurwègen.

Herøy, Møre og Romsdal
Désa ing Nurwègen
Negara Norway
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)

Uga delengenBesut

RéferènsiBesut