Indy Barends

Indy Barends kang jeneng asliné Mendya Barends Sarmanella lair ing Bogor, 15 Januari 1972.[1] Indy kawentar minangka pambyawara lan penyiar radio ing Jakarta. Dhèwèké uga tau dadi juri ing Indonesian Idol 2006.[2]

Indy Barends
Indy barends-002a.jpg
LairMendya Barends
Jeneng liyaIndy Barends
PakaryanAktris, Pambyawara, Penyiar radio
Taun aktif1999 - saiki
BojoBenyamin Sarmanella
AnakRaphael Sarmanella
Manuel Tobias Sarmanella

KulawargaBesut

Indy Barends dhaup karo Benyamin Sarmanella nalika 19 Oktober 2001. Kekaroné duwé anak loro ya iku Raphael Sarmanella kang padatan diceluk Rapha (2002) lan Manuel Tobiat Sarmanella (2009).[2]

KarirBesut

Indy Barends dikenal minangka pambyawara ing TV lan penyiar radio. Acara utawa program kang tau dilakoni déning Indy ya iku:

  • Pambyawara acara Good Morning on the Weekend - live talk show program aired ing TRANS TV.
  • Pambyawara Melirik Lagu - quiz music ing TV7 (saiki:Trans 7)
  • Pambyawara Mega Super Bonus - live quiz program aired ing TRANS TV
  • Pambyawara untuk Ceriwis - live talk show program aired ing TRANS TV
  • Pambyawara Bintang Akting RCTI - live weekly acting
  • Pambyawara Lepas Malam ing TRANS TV (nggantèni Farhan)
  • Penyiar ing Hard Rock FM Jakarta, Good Morning Hard Rockers Show bareng Erwin Parengkuan / Farhan / Indra Bekti.
  • Pambyawara Super Deal 2 Milyar - quiz ing ANTV bareng Indra Bekti
  • Pambyawara Are You Smarter Than A 5th Grader? - kuis ing Global TV (nggantèni Tantowi Yahya lan Nico Siahaan)

Cathetan sukuBesut