Tuduhaké menu pokok

Ingrid Widjanarko kang lair ing Surabaya, 18 Agustus 1958, minangka panulis buku, presenter lan aktris filem.[1] Ingrid miwiti karier dadi penyiar radio. Dhèwèké dadi luwih kawentar sawisé dadi pambyawara sapérangan acara ing TV.[1] Ingrid Widjanarko uga naté nulis novèl kang irah-irahane Sex and The Cookies. Novèl iku nyritakake ngenani sawijining wong wadon kang urip ing kutha metropolitan. Kajaba iku, dhèwèké uga naté nulis buku Surat Untuk Rumput kang diterbitake déning PT Gramedia Pustaka Utama. Buku iku kasusun saka 11 cerkak lan ana 11 lukisané Sekar Ayu.

Inggrid Widjanarko
Ingrid Widjanarko.jpg
Pakaryanpresenter, aktris

Kajaba dadi panulis, Ingrid Widjanarko uga dadi paraga ing sinétron lan filem biyoskup. Film kang tau dibintangi ya iku TINA TOON & LENONG BOCAH lan filem JOSHUA OH JOSHUA.

Cathetan sukuBesut