Iqbaal Dhiafakhri Ramadhan

Iqbaal
Jeneng lairIqbaal Dhiafakhri Ramadhan
SakaIndonésia Surabaya, Jawa Tengah, Indonésia
GénrePop
PakaryanPenyanyi
PirantiVokal
Mangsa akarya2010–sekarang
Sing magepokanCoboy Junior
Sana jaringancoboyjunior.net

Iqbaal Dhiafakhri Ramadhan lair ing Surabaya, Jawa Tengah, Indonésia, 28 Dhésèmber 1999; umur 20 taun) iku aktor lan juru nyanyi warga nagara Indonésia. Dados anggota boyband cah lanang, Coboy Junior. Miwiti Karir ing donya lelipuran kang saka peran minangka Trapani ing Laskar Pgarudhai Musical ing taun 2010-2011. Ing 2011 Iqbaal miwiti muter ing layar amba judhul "5 garudha" minangka Rusdi Badrudin. Iku uga anggota saka grup band cah lanang Coboy Junior. Iqbaal saiki kang mèlu sabun operas Mung Sampeyan. Saliyané iku uga duwé single Iqbaal judhul Thank You.

FilmografiBesut

Taun Judhul Peran Cathetan
2011 5 Garudha Dhéwé Iqbaal
2013 Coboy Junior The Movie

FilmBesut

  • 5 Garudha (2011)
  • Coboy Junior The Movie (2013)
  • Ada cinta di SMA
  • Dilan 1990
  • Dilan 1991
  • Milea (Suara dari Dilan)
  • Bumi Manusia[1]

Lintang iklanBesut

  • Realme 3
  • Caffino
  • Ertos
  • Ruang Guru[2]


SinetronBesut

  • Coboy Junior: Hanya Kamu
  • Coboy Junior: Hanya Kamu 2

Drama musikalBesut

Laskar Pgarudhai (2010-2011)

Pranala njabaBesut

RujukanBesut

  1. Times, I. D. N.; Hidayah, Rizna M. "Sebelum Bumi Manusia, Ini 6 Film yang Juga Diperankan Iqbaal Ramadhan". IDN Times (in Indonesia). Retrieved 2020-03-23.
  2. Times, I. D. N.; A, Rosita. "10 Potret Iqbaal Ramadhan yang Makin Gagah, Gaya Rambut Baru Nih!". IDN Times (in Indonesia). Retrieved 2020-03-23.