Isyana Sarasvati

Isyana Sarasvati (lair ing Bandung, 2 Mèi 1993; umur 28 taun) yaiku penyanyi lan penulis lagu Indonesia. Isyana lulusan Akademi Seni Rupa Nanyang, Singapura, lan Royal College of Music, Inggris.[1][2] Isyana ndamel lan nulis tembange dening piyambakan[3] dheweke uga pernah dadi penyanyi opera ing Singapura.[4][5]

Cathetan sukuBesut

Pranala njabaBesut