Jabon, Sidaarja

kacamatan ing Kabupatèn Sidaharja, Indonésia

Jabon iku kacamatan ing Kabupatèn Sidaarja.[1]

Jabon
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiJabon
Jabon kapernah ing Jawa Wétan
Jabon
Jabon
Jabon kapernah ing Indonésia
Jabon
Jabon
Koordhinat: 7°32′47″S 112°47′17″E / 7.5465°S 112.78807°E / -7.5465; 112.78807Koordhinat: 7°32′47″S 112°47′17″E / 7.5465°S 112.78807°E / -7.5465; 112.78807
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSidaarja
Kodhe laladan
administrasi
35.15.05

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)