Jack Raymond Colback (lair 24 Oktober 1989; umur 30 taun) ya iku juru main bl-balan kang kewarganagaraané Inggris kang main kago klub Sunderland ing posisi glandhang[3].

Jack Colback
ColbackYCFC vs SAFC.jpg
Colback main kanggo Sunderland ing taun 2011
Katerangan priangga
Jeneng dawa Jack Raymond Colback[1]
Dhuwur 1.75 m (5 ft 9 in)[2]
Posisi main Midfielder
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
Angka 14
Karir nom
1999–2008 Sunderland
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2008– Sunderland 35 (1)
2009–2011Ipswich Town (pinjaman) 50 (4)
Tim nasional
2009 Inggris U-20 1 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 22:00, 25 Februari 2012 (GMT).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 22:00, 31 Maret 2009

RujukanBesut

  1. "Statistics" (PDF). Premier League. Dijupuk 2010-01-11. 
  2. a b "Profiles". Ipswich Town F.C. Dijupuk 2009-08-19. 
  3. "Jack Colback". Sunderland A.F.C. Dijupuk 2010-01-09. 

Pranala njabaBesut