Jagaprayan, Gantiwarna, Klathèn

désa ing Indonésia

Jagaprayan iku désa ing Kacamatan Gantiwarna, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Jagaprayan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiJogoprayan
Jagaprayan kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Jagaprayan
Jagaprayan
Jagaprayan kapernah ing Jawa Tengah
Jagaprayan
Jagaprayan
Jagaprayan kapernah ing Indonésia
Jagaprayan
Jagaprayan
Koordhinat: 7°48′08″S 110°34′51″E / 7.80211°S 110.58093°E / -7.80211; 110.58093Koordhinat: 7°48′08″S 110°34′51″E / 7.80211°S 110.58093°E / -7.80211; 110.58093
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanGantiwarna
Kodhe laladan
administrasi
33.10.02.2003

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)