Jaken iku kacamatan ing Kabupatèn Pathi.[1]

Jaken
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiJaken
Jaken kapernah ing Jawa Tengah
Jaken
Jaken
Jaken kapernah ing Indonésia
Jaken
Jaken
Koordhinat: 6°47′43″S 111°13′19″E / 6.79524°S 111.22202°E / -6.79524; 111.22202Koordhinat: 6°47′43″S 111°13′19″E / 6.79524°S 111.22202°E / -6.79524; 111.22202
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPathi
Kodhe laladan
administrasi
33.18.06

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.