Jambéyan, Karanganom, Klathèn

désa ing Indonésia

Jambéyan iku désa ing Kacamatan Karanganom, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Jambéyan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiJambeyan
Jambéyan kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Jambéyan
Jambéyan
Jambéyan kapernah ing Jawa Tengah
Jambéyan
Jambéyan
Jambéyan kapernah ing Indonésia
Jambéyan
Jambéyan
Koordhinat: 7°38′50″S 110°36′24″E / 7.64709°S 110.60668°E / -7.64709; 110.60668Koordhinat: 7°38′50″S 110°36′24″E / 7.64709°S 110.60668°E / -7.64709; 110.60668
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanKaranganom
Kodhe laladan
administrasi
33.10.18.2001

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)