Jambu Kidul, Cèpèr, Klathèn

désa ing Indonésia

Jambu Kidul iku désa ing Kacamatan Cèpèr, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Jambu Kidul
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiJambu Kidul
Jambu Kidul kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Jambu Kidul
Jambu Kidul
Jambu Kidul kapernah ing Jawa Tengah
Jambu Kidul
Jambu Kidul
Jambu Kidul kapernah ing Indonésia
Jambu Kidul
Jambu Kidul
Koordhinat: 7°41′31″S 110°40′54″E / 7.69191°S 110.68157°E / -7.69191; 110.68157Koordhinat: 7°41′31″S 110°40′54″E / 7.69191°S 110.68157°E / -7.69191; 110.68157
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanCèpèr
Kodhe laladan
administrasi
33.10.11.2003

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)