Jatinom, Klathèn

Jatinom iku kacamatan ing Kabupatèn Klathèn.[1]

Jatinom
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiJatinom
Jatinom kapernah ing Jawa Tengah
Jatinom
Jatinom
Jatinom kapernah ing Indonésia
Jatinom
Jatinom
Koordhinat: 7°38′03″S 110°34′31″E / 7.63411°S 110.57522°E / -7.63411; 110.57522Koordhinat: 7°38′03″S 110°34′31″E / 7.63411°S 110.57522°E / -7.63411; 110.57522
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
Désa lan
kalurahan
Kodhe laladan
administrasi
33.10.20

Pérangan administratifBesut

Désa
Kalurahan

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)