Jatinom, Jatinom, Klathèn

désa ing Indonésia

Jatinom iku kalurahan ing Kacamatan Jatinom, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Jatinom
Kalurahan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiJatinom
Jatinom kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Jatinom
Jatinom
Jatinom kapernah ing Jawa Tengah
Jatinom
Jatinom
Jatinom kapernah ing Indonésia
Jatinom
Jatinom
Koordhinat: 7°38′02″S 110°35′53″E / 7.63399°S 110.59818°E / -7.63399; 110.59818Koordhinat: 7°38′02″S 110°35′53″E / 7.63399°S 110.59818°E / -7.63399; 110.59818
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanJatinom
Kodhe laladan
administrasi
33.10.20.1015

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)