Jatinunggal, Sumedang

kacamatan ing Kabupatèn Sumedang, Indonésia

Jatinunggal iku kacamatan ing Kabupatèn Sumedang, Jawa Kulon, Indonésia.

Jatinunggal
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupatènSumedang
Pamaréntahan
 • Camat-
Kode Kemendagri32.11.02 Edit the value on Wikidata
Kapadhetan/km²

PadésanBesut