Jaton, Jaganalan, Klathèn

Jaton iku désa ing Kacamatan Jaganalan, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Jaton
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiJoton
Jaton kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Jaton
Jaton
Jaton kapernah ing Jawa Tengah
Jaton
Jaton
Jaton kapernah ing Indonésia
Jaton
Jaton
Koordhinat: 7°42′47″S 110°32′04″E / 7.71302°S 110.53438°E / -7.71302; 110.53438Koordhinat: 7°42′47″S 110°32′04″E / 7.71302°S 110.53438°E / -7.71302; 110.53438
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanJaganalan

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)