Jayabaya (kalawarti)

(Kaelih saka Jayabaya)

Jayabaya ya iku kalawarti Basa Jawa kang kababar ing Surabaya, Jawa Wétan. Majalah iki terbit saminggu pisan. Isiné ora mung budaya Jawa, nanging warta-warta kang aktual.

Jaya Baya
Kategorikalawarti basa Jawa
Frekuensiminggon
Terbit sepindhahan19
NegaraIndonésia
BahasaBasa Jawa
Situs webSitus resmi

Rubrik pilihanBesut

  • Layang Saka warga
  • Carita Rakyat
  • Kabudayan
  • Tradhisi
  • Carita misteri

Uga delengenBesut