Jeffrey Bruma

Jeffrey Bruma (lair ing Rotterdam, Holland Kidul, Nèderlan, 13 Novèmber 1991; umur 29 taun) wujud sawijining juru main bal-balan Walanda. Panjenengané bisa minangka bèg tengah utawa bèg tengen. Saiki dhèwèké main kanggo Leicester City kanthi status silihan saka Chelsea, sarta kanggo Nèderlan.

Jeffrey Bruma
Jeffrey Bruma
Katerangan priangga
Jeneng dawa Jeffrey Kevin van Homoet Bruma[1]
Dhuwur 1.86 m (6 ft 1 in)[2]
Posisi main Bèg tengah, bèg tengen
Katerangan klub
Tim saiki
Leicester City
(silihan saka Chelsea)
Angka 12
Karir nom
2006–2007
2007–2009
Feyenoord
Chelsea
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2009–saiki
2011–saiki
Chelsea
Leicester City (silihan)
4 (0)
4 (0)
Tim nasional
2010–saiki
2009–saiki
2010–saiki
U-19 Nèderlan
U-21 Nèderlan
Nèderlan
2 (0)
9 (0)
1 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 24 Fèbruari 2011, 11.57 UTC.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 31 Agustus 2010, 16.00 UTC

KarièrBesut

KlubBesut

Jeffrey Bruma wis main kanggo Chelsea wiwit taun 2009. Nanging, wiwit 2011, dhèwèké disilihké menyang Leicester City

InternasionalBesut

Jeffrey Bruma wis main kanggo tim nasional U-19 Nèderlan, U-21 Nèderlan, lan Nèderlan Nèderlan, nanging durung nyithak gol.

RéferènsiBesut

  1. "Premier League clubs submit squad lists". premierleague.com. Liga Utama Inggris. 2010-09-01. Dibukak tanggal 2010-09-01.
  2. "Jeffrey Bruma". ESPNsoccernet. Dibukak tanggal 26 October 2009.

Pranala njabaBesut

Cithakan:Skuat Leicester City