13 Novèmber

tanggal

13 November punika dinten ingkang kaping 317 utawi 318 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut