Jeketra, Kledung, Temanggung

désa ing Indonésia

Jeketra iku salah siji désa ing Kacamatan Kledung, Kabupatèn Temanggung, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1]

Jeketra
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTemanggung
KacamatanKledung
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

RujukanBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015) - Kementerian Dalam Negeri - Republik Indonesia". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonesia). Dibukak ing 2017-10-31.

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut


 

Kledung, Temanggung, Jawa Tengah

Désa/Kelurahan: Batursari | Canggal | Jambu | Jeketra | Kalireja | Kledung | Kruwisan | Kwadungan | Kwadungan Jurang | Paponan | Petarangan | Tlahab | Tuksari