Jungjang, Arjawinangun, Cirebon

désa ing Indonésia

Jungjang iku désa ing Kacamatan Arjawinangun, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Jungjang
Désa
Jungjang kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Jungjang
Jungjang
Jungjang kapernah ing Jawa Kulon
Jungjang
Jungjang
Jungjang kapernah ing Indonésia
Jungjang
Jungjang
Koordhinat: 6°38′50″S 108°25′03″E / 6.64717°S 108.4176°E / -6.64717; 108.4176Koordhinat: 6°38′50″S 108°25′03″E / 6.64717°S 108.4176°E / -6.64717; 108.4176
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanArjawinangun
Kodhe laladan
administrasi
32.09.24.2003

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)