Tuduhaké menu pokok

PrastawaBesut

  • 27 Juni 2013 Kevin Rudd mimpangaken pamilihan ketua Parté Buruh Australia, ngawonaken Julia Gillard, lan menjadi Mahamantri Australia.
  • 25 Juni 2013 Emir Qatar, Sheikh Hamad bin Khalifa al-Tsani resmi masrahaken kakuwasan dhumateng putranipun Tamim bin Hamad al-Tsani.
  • 21 Juni 2013 Banjir bandhang lan longsor ing Uttarakhand lan Himachal Pradesh, India, niwasaken langkung saking 500 jalmi.
  • 19 Juni 2013 Metode tegor lan obong lahan ing Indonésia ngasilaken kabut beluk paling ageng ing Singapura.
     
    Hassan Rouhani
  • 16 Juni 2013 Tokoh konservatif modhérat Hassan Rouhani mimpangaken pilihan umum présidhèn Iran kaping sewelas, sasampunipun rampungipun wolung taun pamaréntahan Mahmoud Ahmadinejad.
  • 15 Juni 2013 Montor miber pabrikan Éropah, Airbus A350, nglampahaken pamiberan uji coba kaping sepindhahipun saking Paris dhumateng Toulouse.
  • 14 Juni 2013 Iran nggawontenaken pilihan umum présidhèn kaping sewelas salaminipun sajarahipun, sasampunipun rampungipun wolung taun pamaréntahan Mahmoud Ahmadinejad.
  • 12 Juni 2013 Jiroemon Kimura, jalmi paling sepuh ingkang kacathet salebetipun sajarah, tilar donya ing yuswa 116 taun, 54 dinten.
  • 12 Juni 2013 Sapérangan èlmuwan manggihaken lapisan Kalih, pérangan kornea jalmi ingkang dèreng dipunkawruhi sadèrèngipun.
  • 12 Juni 2013 Karusuhan ingkang dumados ing Konsulat Jèndral Républik Indonésia ing Jeddah niwasaken 1 tiyang ténaga kerja Indonésia.
  • 11 Juni 2013 Rafael Nadal dados peténis sepindhah ingkang njawarani Grand Slam kaping 8 lumampah teras sasampunipun mimpangaken Prancis Terbuka 2013.
  • 11 Juni 2013 Yunani asung wara-wara pambibaran perusahaan panyiaran umumipun, ERT.
  • 10 Juni 2013 Montor miber Merpati Nusantara Airlines keplèsèt ing Papan Anggegana El Jogèd, Kupang, kanthi sadaya penumpang wilujeng.
  • 9 Juni 2013 Ghader Mizbani saking Iran njawarani kajuwaran balap sepédha Tour de Singkarak 2013.
  • 8 Juni 2013 Ketua MPR RI, Taufiq Kiemas tilar donya ing Singapore General Hospital, Singapura ing yuswa 70 taun.
  • 2 Juni 2013 Lindhu kanthi kekiyatan 6,3 skala Richter ngguncang Taiwan.
  • 2 Juni 2013 Ajang balapan pit Tour de Singkarak 2013 resmi dipunbikak ing Kitha Bukittinggi lan bakal nglajengi 17 kabupatèn lan kitha ing Sumatra Kilèn.

    Ugi pirsaniBesut

  • Dasawarsa Juni Taun :
    1900-an 1900 1901 1902 1903 1904 1905 906 1907 1908 1909
    1910-an 1910 1911 1912 1913 1914 1915 1916 1917 1918 1919
    1920-an 1920 1921 1922 1923 1924 1925 1926 1927 1928 1929
    1930-an 1930 1931 1932 1933 1934 1935 1936 1937 1938 1939
    1940-an 1940 1941 1942 1943 1944 1945 1946 1947 1948 1949
    1950-an 1950 1951 1952 1953 1954 1955 1956 1957 1958 1959
    1960-an 1960 1961 1962 1963 1964 1965 1966 1967 1968 1969
    1970-an 1970 1971 1972 1973 1974 1975 1976 1977 1978 1979
    1980-an 1980 1981 1982 1983 1984 1985 1986 1987 1988 1989
    1990-an 1990 1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997 1998 1999
    2000-an 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009
    2010-an 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019
    2010-an 2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029